Recent content by SaurikSI

  1. S

    Error at processing: Aborted - Feature setup [193] %1 is not a valid Win32 application.

    Thank You a LOT! It worked perfectly, very fast support!
  2. S

    Error at processing: Aborted - Feature setup [193] %1 is not a valid Win32 application.

    I tried again but changing something from features, and I get this different error: Aborted - Feature setup [193] %1 is not a valid Win32 application.
  3. S

    Error at processing: Aborted - Feature setup [193] %1 is not a valid Win32 application.

    And no, the error don't happen when I LOAD the install.wim file, the error comes when I make modifications and I build (save) the changes to the file (The green Process button)
  4. S

    Error at processing: Aborted - Feature setup [193] %1 is not a valid Win32 application.

    I noticed that when I edit the boot.wim file, it works! It only fails when I try to edit install.wim
  5. S

    Error at processing: Aborted - Feature setup [193] %1 is not a valid Win32 application.

    Ok, here it is, the "Config.XML" file is the preset file, and the file called "NTLite.log" is the log file
  6. S

    Error at processing: Aborted - Feature setup [193] %1 is not a valid Win32 application.

    Hello, I tried to make a custom version of the following ISO: Windows 10 Multi-Edition, Version: 1709, Build:16299.15 (install.wim, edited the Pro Edition). But when I try the following error appears: Aborted - Feature setup [193] %1 is not a valid Win32 application. I tried everything...
Top