NTLite closes itself when using the Remove Reinstalls feature

matjesreloaded

New Member
Since NUHI has possibly no time to look about this issue I have a Workaround.

Simply Use NTlite 2.1.28074 boost its permissions with powerrun and it works like a charm
 

francis11

Active Member
It still happens with the latest NTLite version and the current penultimate CU.
Updated via WU from 19044.1320 to 19044.1348 and did RemoveReInstalls. Still working with no errors.
Maybe you accidently removed some components needed for the operation? From time to time i discovered, at good preset walkthrough from thinking it's the best (in the past?) and same time windows10 is evolving with new crap - maybe it's time to update perspective of things. What used to work maybe don't with never builds. It's like Tom & Jerry!
 

crypticus

Well-Known Member
I don't recommend to use lower version ntlite to fix a issue. you may fix ntlite but you are breaking your ISO since ntlite gets bug fixes not for itself. but for edits its making
 

Windows 10 User

Active Member
Updated via WU from 19044.1320 to 19044.1348 and did RemoveReInstalls. Still working with no errors.
Maybe you accidently removed some components needed for the operation? From time to time i discovered, at good preset walkthrough from thinking it's the best (in the past?) and same time windows10 is evolving with new crap - maybe it's time to update perspective of things. What used to work maybe don't with never builds. It's like Tom & Jerry!

It was working before with these components removed.
 
Top